Home / AKTUALITETE / Arsyeja pse Meghan Markle vesh gjithnjë ngjyrën blu të errët është mjaft interesante!
The Duchess of Sussex during a visit to the Kiwi Breeding Programme at Rainbow Springs in Rotorua, New Zealand, on day four of the royal couple's tour of New Zealand. *** Local Caption *** .

Arsyeja pse Meghan Markle vesh gjithnjë ngjyrën blu të errët është mjaft interesante!

Nëse i keni parë me vëmendje veshjet e Meghan Markle që kur ajo u bë pjesë e familjes mbretërore, mund të keni vënë re një trend në zgjedhjet e saj: ajo vesh shumë shpesh ngjyrën blu të errët.

Në fakt në ditën e saj të fundit të turit mbretëror ajo veshi dy veshje të ndryshme blu të errët, një fustan nga Stella McCartney dhe një fund nga Givenchy. Përse ndodh kjo? Sipas specialistës të psikologjisë së ngjyrave Karen Haller, ky mund të jetë një vendim I nënvetëdijes që ka të bëjë me marrdhëniet e saj.

“Kur bëhet fjalë për psikologjinë e ngjyrave, bluja lidhet me mendjen. Bluja e errët lidhet me besimin, logjikën dhe njohurinë,” tha Haller për Daily Mail. “Komunikon detyrën dhe profesionalizmin dhe është një ngjyrë me e afërt se e zeza ndoshta prandaj ajo e veshi këtë ngjyrë ditën turin e saj të parë.”

Haller vazhdoi: “Pa vetëdije duke veshur ngjyra blu të errët mund të sugjerojë se – duke qenë turi I saj I parë mbretërorë,- ajo dëshironte të ishte e fokusuar te detyrat mbretërore.”

Meghan ka qenë e tërhequr drejt ngjyrës blu të erret që në event e para që ka marrë pjesë me Harryn prandaj kjo histori ka sens.

About admin